Základní informace


 
2. červenec 2012
Milí účastníci turnaje, konečné výsledky najdete v sekci "Výsledky". Děkujeme, že jste se opět zúčastnili v tak hojném počtu a že aspoň někteří z vás se snažili udržovat v areálu koupaliště pořádek a čistotu, za to vám vyvoleným díky :-)
Česká televize uvede ve čtvrtek 5.července v luxusním čase 17.40 hodin na programu ČT4 obrazové zpravodajství z našeho turnaje Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2012!! 

Příští rok ahoj !!!



23. červen 2012
Rozlosování turnaje Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2012 najdete v odkaze "Rozlosování". Trochu to trvalo, komplikace nám způsobily týmy, které se během posledních dvou dnů odhlásily. Děkujeme za pochopení a těšíme se na všechny účastníky v plném počtu a síle :-)

22. červen 2012
Milé beachařky a milí beachaři, i letošní sedmý ročník turnaje Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2012 se dočká televizního "zpracování". Takže nezapomeňte nacvičit týmovou choreografii, ragbisti Nového Zélandu by se hodili :-), kterou budeme hodnotit a zapracujte na dresech, ať se v televizi všichni líbíte:-) :-)


 
17. červen 2012
Dnešním dnem je ukončen termín pro poslání přihlášky a zaplacení startovného pro letošní ročník turnaje Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2012. Turnaje se tedy zúčastní 28 mužských a 21 ženských týmů. Mějte chvilku strpení, než pro tento počet "vymyslíme" rozlosování a systém turnaje. Vše bude včas připraveno a vy budete informováni.


Pro letošní ročník jsme pro všechny zúčastněné týmy připravili novou soutěž, ve které budeme hodnotit "nejlepší dresy" a "nejlepší choreografii". Zároveň budou v průběhu celého víkendu probíhat před pódiem DJ krátké lekce zumby, kde si vítěznou choreografii můžete ještě zdokonalit :-) Oceněná družstva se mohou těšit na hodnotné ceny. Takže vsaďte na originalitu a vyhrajte :-)
 

ŽENSKÉ TÝMY POZOR!!

I v letošním roce rozšiřujeme pro obrovský zájem kapacitu u ženských týmů na 24!!  Přihlášené týmy neváhejte s platbou startovného a nové zatím nepřihlášené týmy mají také ještě šanci :-)



Již sedmý ročník turnaje Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2012 se uskuteční v termínu 29. června - 1. července 2012. Letošní ročník neproběhne pod hlavičkou EHF!!!

 
KATEGORIE
Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské /max. 32 týmů/ a ženské /max. 24 týmů/.

SYSTÉM TURNAJE
Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

STARTOVNÉ
Startovné je 1.850,- Kč (v ceně je CD z turnaje s fotkami, které všechny týmy obdrží poštou po skončení turnaje – ukázku fotografií z loňského ročníku si můžete ve fotogalerii) + 500,- Kč vratná kauce (kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků, družstva, která budou ubytována ve škole a způsobí škodu, tuto kauci neobdrží). (více PŘIHLÁŠKA TÝMU)

OBČERSTVENÍ
Letošní rok nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., loni úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských, jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své. Samozřejmostí je i ranní servis (káva a čaj a vyprošťovací polévka). Přísun tekutin je také zajištěn !!!

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ
Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování :
a) třída, cena 750,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 70,- Kč/noc/osoba ve stanu
Škola se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů se nachází taktéž tam. Ubytování mohou týmy objednat odesláním přihlášky, závazně bude vámi vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného a ceny za ubytování. Kapacita není neomezená, takže neváhejte.

PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostí komunikaci R10, exit číslo 46 Průmyslová Zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi musíte projet kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, přejet po mostě a pak u dalšího ukazatele "BĚLÁ POD BEZDĚZEM" odbočit doprava. První možnou křižovatku přejedete rovně a po cca 1 km klesání budete mít po pravé straně koupaliště.


 
 


© Bělá CUP 2012 | vytvořil F&S design