Základní informace

Pro všechny účastníky akce máme další dobrou zprávu: po jednoroční odmlce bude součástí Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2013 také stánek s výrobky značky Hummel.
Těšte se tedy na skvělé (nejen) házenkářské kousky za více jak příznivou cenu :-)

 

 

NOVINKA


V sekci "rozlosování" naleznete rozlosování pro letošní ročník Schmolz+Bickenbach Bělá Cup 2013. Žádáme všechny účastníky turnaje, aby toto akceptovali a dorazili včas. Pro hladký průběh turnaje je nutné, aby týmy dodržovaly časový harmonogran.

NOVINKA

Součástí letošního ročníku bude také Filmové léto Kinematografu bratří Čadíků. Promítání proběhne na Náměstí T.G.Masaryka ve dnech 24.-27.6. (pondělí - čtvrtek) vždy od 22hodin. Více informací najdete v samostatném odkazu v levém menu.


NOVINKA

V letošním ročníku bude po celou dobu konání turnaje k dispozici dětský koutek! Více informací najdete v samostatném odkazu v levém menu.



Již osmý ročník turnaje Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2013 se uskuteční v termínu od 28.-30. června 2013 v areálu městského koupaliště v Bělé pod Bezdězem. Letošní ročník bude znovu zařazen do série turnajů EBHT, takže pod hlavičkou Evropské házenkářské federace se můžeme jistě těšit na příjezd evropských týmů.


KATEGORIE

Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské (max. 32 týmů) a ženské (max. 24 týmů).


SYSTÉM TURNAJE

Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)


STARTOVNÉ

Startovné je 1.850,- Kč ( v ceně je CD s fotkami z turnaje, které všechny týmy obdrží poštou po skončení turnaje - ukázku fotografií z loňského ročníku si můžete prohlédnout ve fotogalerii) + 500,- Kč vratná kauce ( kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků. Družstva, která budou ubytována ve škole a způsobí škodu, tuto kauci neobdrží. Více PŘIHLÁŠKA TÝMŮ).

V případě, že se družstvo po zaplacení startovného a kauce z turnaje ještě před jeho zahájením odhlásí, nebudou tyto prostředky vráceny. Výjimkou je případ, kdy tým za sebe sežene náhradu v podobě jiného startujícího týmu a nebude tak narušen systém turnaje. Peníze za ubytování tým nazpět dostane.


OBČERSTVENÍ

Letošní ročník nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., v posledních ročnících úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských. Jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své.
Samozřejmostí je ranní servis (káva, čaj a vyprošťovací polévka).
Přísun tekutin zajištěn!!!


NABÍDKA UBYTOVÁNÍ


Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování :
a) třída, cena 750,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 70,- Kč/noc/osoba ve stanu.

Obě školy (nová a stará) se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů je u staré školy, tzn. cca 1 km od areálu. Ubytování mohou týmy objednat při vyplňování přihlášky, závazně bude vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného a ceny za ubytování.
Kapacita je omezená, proto neváhejte s objednáním resp. zaplacením ubytování.


PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM

Od Prahy po rychlostní komunikaci R10, exit č. 46 Průmyslová zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi musíte projet kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, přejet po mostě a pak u dalšího ukazatele "Bělá pod Bezdězem" odbočit doprava. První možnou křižovatku přejedete rovně a po cca 1 km klesání budete mít po pravé straně koupaliště, tzn. areál pro konání turnaje.




 

 


© Bělá CUP 2013 | vytvořil F&S design