Základní informace

Informace pro týmy k ubytování v rámci koncertu no name!:
Pro všechny aktivní účastníky turnaje Bělá Cup, kteří budou chtít přijet již ve čtvrtek, aby si užili také koncert no name, bude samozřejmě připraveno ubytování. Ubytování na tuto noc bude ZDARMA a to v rámci zakoupené vstupenky na koncert. Pokud budete mít o ubytování zájem, kontaktujte nás na emailu.

Již 9. ročník turnaje Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2014 se uskuteční v termínu od 27. - 29. června 2014 v areálu městského koupaliště v Bělé pod Bezdězem.
Letošní ročník je opět zařazen do série turnajů EBHT, takže pod hlavičkou Evropské házenkářské federace se můžeme jistě těšit na příjezd evropských týmů.

KATEGORIE
Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské (max. 36 týmů) a ženské (max. 27 týmů).

SYSTÉM TURNAJE

Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

STARTOVNÉ
Startovné je 1.850,- Kč ( v ceně je CD s fotkami z turnaje, které všechny týmy obdrží poštou po skončení turnaje - ukázku fotografií z loňského ročníku si můžete prohlédnout ve fotogalerii) + 500,- Kč vratná kauce ( kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků. Družstva, která budou ubytována ve škole a způsobí škodu, tuto kauci neobdrží. Více PŘIHLÁŠKA TÝMŮ).

V případě, že se družstvo po zaplacení startovného a kauce a po zveřejnění rozlosování turnaje z tohoto ještě před jeho zahájením odhlásí, nebudou tyto prostředky vráceny. Výjimkou je případ, kdy bude moci naskočit náhradní tým (již dříve přihlášený) či nově přihlášený tým a nebude tak narušen systém turnaje. Peníze za ubytování tým nazpět dostane.

OBČERSTVENÍ

Letošní ročník nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., v posledních ročnících úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských. Jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své.
Samozřejmostí je ranní servis - káva, čaj, koláče a vyprošťovací polévka
Přísun tekutin zajištěn!!!

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ
Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování :
a) třída, cena 750,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 70,- Kč/noc/osoba ve stanu.

Obě školy (nová a stará) se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů je u staré školy, tzn. cca 1 km od areálu. Ubytování si týmy objednávají při vyplňování přihlášky, závazně bude vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného, kauce a nákladů za ubytování.
Kapacita je omezená, proto neváhejte s objednáním resp. placením ubytování.

PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostní komunikaci R10, exit č. 46 Průmyslová zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi projedete kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, po cca 2 km je bohužel uzavřená příjezdová silnice do Bělé p. Bezdězem. Musíte proto použít další příjezd, kolem benzinové pumpy po pravé straně. U Sokolovny (po pravé straně) na křižovatce doleva a pa cca 1 km klesání uvidíte po pravé straně přírodní koupaliště, kde se turnaj koná.

 


© Bělá CUP 2014 | vytvořil F&S design