Základní informace

Již 11. ročník turnaje Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2016 se uskuteční v termínu od 1. - 3. července 2016 v areálu městského koupaliště v Bělé pod Bezdězem.

KATEGORIE

Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské (max. 32 týmů) a ženské (max. 24 týmů).

SYSTÉM TURNAJE
Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

STARTOVNÉ
Startovné je 1.850,- Kč (v ceně je CD s fotkami z turnaje, které všechny týmy obdrží poštou po skončení turnaje - ukázku fotografií z loňského ročníku si můžete prohlédnout ve fotogalerii) + 500,- Kč kauce. Tato kauce bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků. Družstva, která budou ubytována ve škole a způsobí škodu, kauci zpět nedostanou. Bude použita k úhradě vzniklé škody. Více PŘIHLÁŠKA TÝMŮ.

V případě, že se družstvo po zaplacení startovného a kauce a po zveřejnění rozlosování turnaje z tohoto ještě před jeho zahájením odhlásí, nebudou tyto prostředky vráceny. Výjimkou je případ, kdy bude moci naskočit náhradní tým (již dříve přihlášený) či nově přihlášený tým a nebude tak narušen systém turnaje. Náklady za ubytování obdrží tým nazpět.

OBČERSTVENÍ
Letošní ročník nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., v posledních ročnících úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských. Jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své.
Samozřejmostí je ranní servis - káva, čaj, koláče a vyprošťovací polévka

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování:
a) třída, cena 750,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 70,- Kč/noc/osoba ve stanu.

Obě školy (nová a stará) se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů je u staré školy, tzn. cca 1 km od areálu. Ubytování si týmy objednávají při vyplňování přihlášky, závazně bude vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného, kauce a nákladů za ubytování. Kapacita je omezená, proto neváhejte s objednáním resp. placením ubytování.
V průběhu turnaje funguje kyvadlová doprava, kterou se v případě nouze dostanete ke staré či nové škole. Ceník dopravy a kontakt na řidiče bude k dispozici při vstupu do areálu.

Upozorňujeme všechny účastníky turnaje, že v areálu sportoviště tzn. v areálu celého přírodního koupaliště je přísný zákaz stavění vlastních stanů a jiných přístřešků pro složení hlavy. V případě, že některý z týmů tento zákaz poruší, bude vyloučen z turnaje.

PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostní komunikaci R10, exit č. 46 Průmyslová zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi projedete kolem nedostavěného motorestu po pravé straně, po cca 2 km je bohužel uzavřená příjezdová silnice do Bělé p. Bezdězem. Musíte proto použít další příjezd, kolem benzinové pumpy po pravé straně. U Sokolovny (po pravé straně) na křižovatce doleva a po cca 1 km klesání uvidíte po pravé straně přírodní koupaliště, kde se turnaj koná.

 


© Bělá CUP 2016 | vytvořil F&S design