Základní informace

Základní informace
Již 12. ročník turnaje Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2017 se uskuteční v termínu od 30.6 - 2. 7. 2017 v areálu městského koupaliště v Bělé pod Bezdězem.

KATEGORIE
Turnaj se odehraje ve dvou kategoriích, mužské (max. 32 týmů) a ženské (max. 24 týmů).

SYSTÉM TURNAJE
Bude upřesněn později podle počtu přihlášených družstev. (později v ROZLOSOVÁNÍ)

REGISTRAČNÍ POPLATEK – STARTOVNÉ

Následující položky musí být zaplaceny všemi týmy, které chtějí startovat na turnaji:
  1. 1.850,- Kč startovné za tým. V ceně jsou zahrnuty fotografie z turnaje, pořízené profesionálním fotografem.
  2.  500,- Kč kauce za tým. Tato bude družstvu vrácena po regulérním odehrání celého turnaje, tj. družstvo nastoupí ke všem svým zápasům vč. posledního zápasu o umístění a zúčastní se vyhlašování výsledků. Družstva, která budou ubytována ve škole nebo ve stanech ve školní zahradě a způsobí škodu, kauci zpět nedostanou. Bude použita k úhradě vzniklé škody.
  3. 300,- Kč na jednotlivce v týmu. V této částce je zahrnuto:
  • celodenní vstup na koupaliště po dobu trvání turnaje,
  • 3 hlavní jídla dle vlastního výběru (cena za jídlo nerozhoduje)
  • gumový náramek s logem turnaje, který nebude v prodeji a který obdrží pouze účastníci turnaje.
Chcete-li být oficiálně přihlášeni na turnaj, musíte zaplatit registrační poplatek + vratnou kauci + hráčský poplatek pro min.5 osob!

Gumový náramek.
  •  slouží k vaší identifikaci v průběhu turnaje.
  •  bez náramku se účastníci turnaje přes bezpečnostní službu nedostanou do areálu ani do areálu školy, kde jsou ubytováni.
  •  bez náramku vám nebude umožněn start v utkání!
  •  v případě ztráty náramku je potřeba si u pořadatele zakoupit náhradní náramek! Jeho cena se bude odvíjet od počtu dnů, na který bude účastník náhradní náramek potřebovat a v takovém případě hradí účastník již jen cenu vstupu (25,- Kč/1 den, 50,- Kč/2 dny, 75,- Kč /3 dny).
Pokud bude skutečný počet hráčů či hráček odlišný od počtu uvedeného na přihlášce, tento rozdíl bude doplacen při akreditaci každého týmu před začátkem turnaje.
Při akreditaci u hlavního vchodu do koupaliště odevzdáte vyplněný registrační formulář a dostanete gumové náramky pro svůj tým.

V případě, že se družstvo po zaplacení startovného a kauce a po zveřejnění rozlosování turnaje z tohoto ještě před jeho zahájením odhlásí, nebudou tyto prostředky vráceny. Výjimkou je případ, kdy bude moci naskočit náhradní tým (již dříve přihlášený) či nově přihlášený tým a nebude tak narušen systém turnaje. Náklady za ubytování obdrží tým nazpět.

V letošním roce nebude vstup do areálu koupaliště zdarma jako tomu bylo v předcházejících ročnících!

VSTUP PRO DOPROVODNÉ OSOBY

Další členové týmu (rodiče, kamarádi, trenéři atd.) mají dvě možnosti, jak se dostat do areálu:
1) zakoupit si náramek Bělá Cup za cenu 300,- Kč, ve které je zahrnut vstup do areálu po 3 dny turnaje + 3 x jídlo (cena jídla nerozhoduje).
2) zakoupit si jednotlivý vstup v oficiální pokladně (na druhé straně koupaliště).

Upozorňujeme, že bez gumového náramku není možný vstup do areálu ani účast v utkání!

OBČERSTVENÍ
Letošní ročník nebude jiný jako ty předešlé ročníky. Připravujeme klasické pokrmy jako jsou klobásy, guláš apod., v posledních ročnících úspěšnou nabídku hotových jídel včetně vegetariánských. Jistě si všichni při výběru jídla přijdou na své.
Samozřejmostí je ranní servis - káva, čaj, koláče a vyprošťovací polévka

UBYTOVÁNÍ


Pro týmy nabízíme dvě možnosti ubytování:

a) třída, cena 750,- Kč/noc/družstvo
b) vlastní stany, cena 70,- Kč/noc/osoba ve stanu.

V areálu celého přírodního koupaliště je zákaz stavění stanů a jiných přístřešků pro přenocování.
Obě školy (nová a stará) se nachází cca 1 km chůze od sportovního areálu, zahrada pro postavení stanů je u staré školy, tzn. cca 1 km od areálu. Ubytování si týmy objednávají při vyplňování přihlášky, závazně bude vybrané ubytování zajištěno až po zaplacení startovného, kauce a nákladů za ubytování. Kapacita je omezená, proto neváhejte s objednáním resp. placením ubytování.
V průběhu turnaje funguje kyvadlová doprava, kterou se v případě nouze dostanete ke staré či nové škole. Ceník dopravy a kontakt na řidiče bude k dispozici při vstupu do areálu.

Na základě našich jednáních s představiteli města Bělá pod Bezdězem, ředitelem základních škol a orgány Policie ČR vás všechny upozorňujeme na skutečnost, že konzumace alkoholických nápojů během turnaje je možná pouze v areálu turnaje či v restauračních zařízeních ve městě.
Na pozemcích obou základních škol se nesmí grilovat, pořádat party a pouštět hudbu a jakýmkoli jiným způsobem narušovat hlavně noční klid.
Pokud hráči tyto pravidla budou porušovat, hrozí jim vyloučení z turnaje, v horším případě zatčení Policií ČR a v tom nejhorším případě povede všechno k tomu, že už si plážovou házenou v Bělé pod Bezdězem příště nezahrajeme.
Tímto na vás apelujeme, neriskujte budoucnost turnaje svým neakceptovatelným chováním.


PŘÍJEZD DO BĚLÉ POD BEZDĚZEM
Od Prahy po rychlostní komunikaci R10, exit č. 46 Průmyslová zóna, dále pak směr Česká Lípa. Po výjezdu z Mladé Boleslavi sjedete u třetí cedule „Bělá pod Bezdězem“. Do města přijedete od fotbalového stadionu, kruhový objezd U Sokolovny projedete rovně a po cca 1 km klesání uvidíte po pravé straně přírodní koupaliště, kde se turnaj koná.
 


© Bělá CUP 2017 | vytvořil F&S design